Idrott

Som jag nog har skrivit ,har jag varit fotbollsledare.AZALEA BK Flickor 81 var mitt första ungdomslag.Denna bild är tagen under GOTHIA CUP 1994

Välkommen till min webbsida

Fotboll

J
2009-04-11

Jag har inte skrivit pâ denna sida sâ mycket.Detta beror pâ att jag inte haft sâ mycket motivation.Detta beror pâ att svensk fotboll inte är sâ bra som jag trott.Förvisso har Sverige spelat oavgjort mot Portugal bägge gângerna i i VM-kvalgrupp 1.Detta säger inte sâ mycket efterom Portugal inte är sâ bra som man trott. Dom fölorade hemma mot Danmark och har tappat fyra poäng mot Sverige men ocksâ tvâ poäng mot Albanien.Portugal var gruppfavorit och följaktligen ocksâ favorit mot Sverige.Men Portugal har tappat för mânga poäng och kommer att fâ svârt att gâ vidare till VM i Syd-Afrika nästa âr.Favoriter i kval grupp 1är nu Danmark och Sverige ,fast med fördel Danmark.Men kan Sverige slâ Danmark bägge gângerna i gruppen sâ blir det spännande och ger Sverige en god chans att vinna gruppen.Första matchen är den 6:e juni.Denna match gâr i Sverige.

Jag är glad att allsvenskan i fotboll har börjat även om den inte nâgon bra liga jämfört med andra Europeiska fotbollsligor ,men det är den svenska ligan och jag följer den med stort intresse eftersom mitt favoritlag Örgryte IS har kommit tillbaka till allsvenskan.Det började dâligt för tre ut av min hemstads Göteborgs fyra lag. Hälsingborg-IFK Göteborg 1-0 ,Häcken-Malmö 1-0 Och det värsta som kunde hända Örgryte IS-Gais 1-5.
Jag hoppas att det kommer att gâ bättre för de förlorande Göteborgs-lagen  i kommande omgâng.
Ja förresten när jag skriver det här vet jag att IFK Göteborg har slagit Djurgârden med 6-0 och Häcken förlorat mot Brommapojkarna med 2-0. Jag hoppas Örgryte kan vinna borta mot Malmö.
Eftersom jag är Göteborgare hoppas jag att allsvenska slutar med fyra Göteborgslag i topp och med Örgryte som nummer 1 .
 
2009-06-03
Sverige har nu en avgörande match mot Danmark i VM-kvalet.Detta är en mâste vinna match om Sverige ska kunna nâ VM i Syd-Afrika 2010.Detta blir inte lätt eftersom Danmark har börjat VM-kvalet väldigt starkt och leder denna kvalgrupp,men jag tror och hoppas att Sverige fixar segern.

 Snart börjar U-21 VM som kommer att gâ i Sverige det ska bli intressant att följa detta. Med tanke pâ att Sverige har ett ganskabra U-21 lag och dessutom har fördel av hemmaplan kan det  bli ett riktigt bra VM för Sverige.  Kan vi hoppas pâ seger eller är det för optimistiskt .Ja det âterstâr att se.
Sveriges U-21 lag gjorde ett väldigt bra EM trâkigt att dom âkte ut efter straffar mot England i semi-finalen. Det var väldigt starkt gjort av dem att vände ett 0-3 underläge efter första halvleken och komma i kapp till 3-3. Och sedan göra en mycket bra förlängning ,där dom var nära att avgöra till sin fördel men tyvärr gick det inte.U-21 laget förtjänar ändâ ett stort grattis till en mycket bra genomförd tunering.Jag önskar alla spelare lycka till i fortsättningen och hoppas att snart fâ se dessa underbara spelare i A-landslaget.

Jag är besviken pâ A-landslaget efter förlusten mot Danmark pâ hemma-plan.Förviso van dom mot Malta .Men chansen att gâ vidare till VM i Syd-afrika försvann nog trots alt.Landslaget har förstâs en teoretisk chans att gâ vidare men jag har svârt att tro att dom kommer att lyckas med det.Jag hoppas pâ det men men.

2009-10-10

Som jag skrev tidigare sâ trodde jag Sverige chanser till VM 2010 försvan med förlusten mot Danmark  i somras . Nu stâr âterigen Sverige mot Danmark i detta VM-kval.Jag är nu väldigt optimistisk eftersom Sverige i de senaste matcherna har haft marginalerna pâ sin sida.Jag menar 2-1 Mot Ungern med mâl pâ övertid.Och sedan 1-0 mot Malta där Sverige spelade urdâligt och ändâ vann.
Jag tror och hoppas att Sverige kan vinna i kväll och pâ Onsdag 14 oktober.Sverige kan ju kanske vinna kvalgruppen och bli direktkvalficerade till VM I Syd-afrika.


2009-11-03
Som säkert alla nu vet klarade Sverige inte att kvala in till VM
Sydafrika kommande âr.Sverige förlorade ju även andra matchen mot Danmark i kvalet.Detta efter ett mycket dâligt viljelöst spel trots att dom hade chans att vinna kvalgruppen.

       Eftersom Sverige inte klarade av att gâ till VM nästa âr har förbundskaptenen Lars Lagerbäck avgâtt och ett antal spelare kommer att sluta spela i landslaget.Detta är ganska bra.Det ger Sverige möjlighet till att bygga upp ett nytt landslag.Sverige mâste förstâs först hitta en ny förbundskapten vilket tycks bli svârt eftersom flera av de tillfrâgade har sagt nej.Jag hoppas ändâ att Sverige kan lösa Erik Hamren frân Rosenborg i Norge .

        Fotbolls-allsvenskan är slut och tyvärr blev blev AIK svenska mästare efter att ha slagit IFK GÖTEBORG i sista och avgörande matchen.Men det som gjorde mig mest ledsen Var ÖRGRYTE IS mitt favoritlag âkte ur allsvenskan tillsammans med HAMMARBY .Jag hoppas och tror att ÖRGRYTE kommer tillbaka efter kommande fotbollssäsong.

  Âter igen har det bevisat fotbollsallsvenskan hâller mycket lâg klass i Europa.Inte heller denna säsong finns det nâgot svenskt lag i de europeiska cuperna .Som det verkar kommer Sverige aldrig mer att fâ ett lag som spelar i Europa.
    
2009-12-02
Har ej skrivit nâgot här pâ de senaste veckorna.Men det är inte mycket svensk fotboll just nu.Fövisso blev det Erik Hamren som blev svensk föbundskapten.Hans första match med svenska landslaget mot Italien blev en förlust med 1-0.Men det var Sveriges första match med ett nytt spelsystem sâ jag ser det inte som nâgon katastrof.
Erik Hamren vill ändra organisationen i det svenska landslaget.Han ska ta bort vise förbundskapten och istället ha flera tränare.Han vill ocksâ ha en bättre kontakt med u-21 landslagets ledare.
Under det kommande vinterturne kommer U-21 landslagets kapten att vara med A-landslaget .Jag tror att det kommer att att bli mycket bra.Det ska ocksâ bli intressant att se vilken landslagstrupp som kommer att vara med pâ vinterturneen
Denna trupp kommer att tas ut 14/12.Dâ kommer ocksâ den nya landslagsorganisationen att presenteras detta koimmer ocksâ att bli intressant.

2010-11-09
EM-kvalet för EM i Polen och Ukraina har börjat.Sverige började med 2 vinster för att sedan âka pâ en storförlust mot Holland i Holland.Jag trodde inte Sverige skulle vinna mot världstvân men jag trodde hellr de skulle âk en sâ stor fölust som 4-1.Men Sverige har fortfarnade goda chanser att klara ssig till kommande Em.Sverige fâr svârt att vinna gruuppen men även bästa tvân gâ direkt tll EM .Och det tror jag Sverige har god chans till att bli. 

2011-09-11
Sedan Sverige förlorade mot Holland i em-kvalet har det varit nâgra fler matcher.Av dessa har Sveige vunnit fyra matcher och förlorat en.Förlusten mot Ungern gör att Sverige ej längre kan vinna sin Em kvalgrupp.Men de har godchans att bli bästa tvâ och gâ direkt till EM.Om inte det gâr sâ kommer de att fâ playoffmatcher och därigenom ytterligare en Chans att gâ till EM.

2011-10-30
Som alla vet slog Sverige Hollande i den sista kvalmatchen till kommande EM och därmed blev bästa grupptvâ.Det innebär att Sverige blev direktkvalicerade t ill detta EM.
Jag ser fra emot detta EM .Jag tror och hoppas att Sverige kommer att göra bra ifrân sig där.
Det är tag till EM börjar  och inna des kommer Sverige att ett antal vänskapsmatcher .Tvâ av dem är redan klara.N¨mligen mot Danmark och England .Dessa matcher kommer säkert att bli bra och spännande .Självklart hoppas ja pâ vinst i dessa matcher.

2012-04-18
Em Nârmar sig .Det ska bli spännande att se hur bra Sverige kommer att klara sig där.Det kommer ocksâ att bliintressant och sevilken trupp som Sverige tar med sig till Ukraina.
Sverige har hamnat i en svâr grupp England ,Frankrike och hemmanationen Ukraina.Jag tror Sverige har en chans att gâ vidare i gruppspelet men det blir svârt.
Om jag kommer ihâg rätt kommer Sverige att spela sin fôrsta match i gruppspelet den 11 juni mot hemmanationen Ukraina.

Allsvenskan har börjat och ätvidaberg har överaskat och vunnit sina tre första matcher och leder därmed allsvenskan.
Ut av min hemstad Göteborgs tre lag i allsvenskan har har Häcken börjat bäst .Det ska bli intressant att se hur det kommer att gâ för dessa .Hur bättre det gâr för Göteborgslagen desto gladare blir gärna.Jag ser fram emot att följa allsvenskan i âr .Jag tror att det kan komma att bli en spännande och jämnn allsvenska denna säsong .Ishockey

.

2009-10-10

Elitserien i Ishockey har nu âter börjat.Efter Frölundas semifinal i senaste slutspelat höjer föväntningarna pâ  denna säsong.Jag förväntar mig att det denna säsong blir final. Det började bra med tre raka segrar för mitt älskade Frölunda.Dâ tänkte jag att detta kommer att bli en bra säsong för Frölunda.
Men sedan har det blivit fyra raka storföluster sâ nu undrar jag vad Frölunda stâr. Kommer dom ens till slutspel ? Förvisso tror jag det men oron kommer.Grundserien är lâng men med 4 förluster pâ rad sâ kan det gâ ât skogen i alla fall.
Frölundast spelarmatrial är väl om man ser pâ pappret elitseriens bästa ,men det ska ju bli ett lag ut av alla stjärnorna.Pâ tisdag den 13 oktober är det match mot Södertälje .Denna match mâste Frölunda vinna.

     2009-11-03
Vad händer med Frölunda ? Varför är dom sâ ojämna?Har dom rätt tränare? Har dom rätt spelare? Ja det finns ett antal frâgetecken näér det gäller Frölunda.Dom har elitserien dyraste trupp och pâ pappret det bästa spelarmatrialet men ändâ är dom sâ ojämna.Det spelar ingen roll om Frölunda spelar hemma eller borta dom kan förlora mot de sämsta lagen men ocksâ vinna mot de bästa lagen. Detta oroar mig en del men jag tror fortfarande pâ slutspel och final för mitt kära Frölunda

2009-11-22

Jag är glad Frölunda kan vinna sina hemmamatcher.Jag anser att dom är skyldiga sin stor publik detta.Dom har ju vunnit sina senaste 6 hemmamatcher men pâ bortaplan gâr det sämre.Frölunda fölorade sin senaste bortamatch mot Luleâ.
Bortamatchen innan dess fölorade dom mot Djurgârden.
Förvisso spelade Frölunda oavgjort mot HV71 i Jönköping det är mycket bra.Det var ju de första poängerna HV71 förlorade pâ hemmaplan.

2009-12-02
äntligen kunde Frölunda vinna stort pâ hemmaplan.Dom slog Södertälje med hela 6-1.Detta vill se mera av.Frölonda fortsätt och vinn stort i Scandinavium.Jag blir ju inte ledsen om Frölunda kan vinna stort pâ bortaplan ocksâ.
2010-11-08
Elitserien har nu varit i gâng ett tag.Frölunda har verkligen börjat dâligt och ligger nu näst sist.Fövisso har dom vunnit de senaste 2 matcherna.Frölunda slog Brynäs men ocksâ de starka serieledarna Luleâ.Sâ Kanske det vänder och Frölunda kommer pâ slutspelsplats.Det är det minsta man kan kräva av Frölunda eftersom dom har  bra spelarmatrial ,men ocksâ välbetalda.Sâ Frölundas fans förtjänar ett lag som spelar slutspel och gärna gâr till final.  
2011--09-11
Snart börjar elitserien i Ishockey.Det ska bli spännande.mitt favoritlag Frölaunda har haft en bra försäsong.Jag tror och hoppas att Frölunda kommer att göra en mycket bättre säsong i âr än vad de gjorde förra säsongen.Min förhoppning är att de kommer blande fyra bästa i grundserien och minst till semifinal i slutspelet. Jag skulle förstâs inte bli ledsen om Frölunda blev Svenska mästare.Första matchen är mot nykomlingarna Växsjö .Detta kommer att bli spännande.


2011-10-30
Som Frölundasupporter är jag mycket glad över hur de har startat ârets elitserie.Det är mycket bättre än jag förväntat mig .Jag trodde attt Frölunda skulle vara ett slutspelslag men inte ett topplag.Detta gör mig mycket glad.Jag börjar nu tro att Frölunda komme att sluta  bland toppfyra när serielunken är slut sedan kommer slutspelet.Detta kommer att bli intressant och spännade att följa. Jag hoppas pâ att Frölunda blir svenska mästare men om de gör det är ju en annan frâga.MEN LYCKA TILL FRÖLUNDA.Jag följer er frân Belgien


2012-04-18
Sennaste elitseriesäsongen var jämn och spännande .Frölunda började mycket bra men som vanligt lite ojämna.Men de slutade ändâ femma och gick till slutspel .Tyvärr âkte de ut direkt mot Brynäs.Det Var nu inte sâ dâligt eftersom de är i SM-Final och kan vinna den.

Snart börjar VM i ishockey .Det ska ocksâ bli kul att följa detta.Jag hoppas och tror att Sverige kommer att göra bra ifrân sig. 

Alpin sport

2010-11-08
Den första alpina värlcupstävlingen gick för nâgra veckor sedan.Svenska damerna lyckades inte sâ bra dâ.Men jag tror och hoppas pâ bättre resulta för vâra duktiga svenska damer.Jag hoppas ocksâ det blir bra resultat för vâra herrar.Men mina förväntningar äzr lägre pâ herrarna än damerna.


2011-10-30
¨rets första alpina tävling har varit.Detta var en framgâng för Svenska damerna med Maria Pitle-holmer pâ en femte plats och och Jessica Lindell-Vickarby pâ en âttonde plats.Och detta i storslaolm.Det var länge, sedan svenskar var sâ högt placerade i storslalom.
För herrarna var det väl inte lika bra men att Andre Myhrer kunde nâ en femtonde plats i stoslalom var faktiskt ganska bra .Jag hoppas p^mer och störreframgângar för det alpinska damerna och herrarna.


Längdskidâkning

Världscupen i längdskidâkning har ju börjat under helgen den 24-25 november.Där har det börjat ganska bra för svenskarna. Âtminstone för Charlotta Kalla och Anders Södergren.Bäda tog ju en tredja plats.
Damernas stafett 4x5 KM gick ju inte sâ bra endast en ^ttonde plats.Jag tror och hoppas att det gâr bättre för dem i kommande stafett-tävlingar.
Herrarna lyckades ju bättre.  Dom kom i mâl pâ en femte plats trots en mycket dâliga första sträcka pâ deras 4x 10 KM .Hade svenskarna haft en bättre första sträcka hade dom troligen varit med i kampen om första platsen

Ledsen att jag varit sâ dâlig pâ att uppdatera men jag har ju varit i Sverige.
Charlotta Kalla hurra hurra.tack för att du visat att det finns en ljus framtid för svensk dam skidâkning.Jag tror och hoppas att du kan bli nummer 1.
Charlotta Kallas uppvisning i tour the ski var underbar.Tânk att ligga över 40 sekunder efter en stjärna som Virpi Kuitinen och ändâ gâ och vinna det är underbart,det är stort det är en bragd .Det var helt underbart att se när Kalla gick förbi och drog ifrân.Jag tror och hoppas pâ fler vinster för denna underbara unga tjej .Sâ kul att Sverige har en ny skid-stjäna pâ gâng .Att Sveriges nya skid-stjärna är en dam gör ju inte saken sämre .
           Tyvärr har inte Sveriges skid-herrar  haft sâ stora framgângar denna säsong.Men kanske kan Charlotta Kallas framgânga fâ de svenska herrarna att tända till.Dâ kan längdskidor bli väldigt intressant resten av säsongen .
Skidslaget har heller inte varit sâ bra som man trott .Det gäller framföralt herrarna.Men även damerna och dâ främst Charlotta Kalla har varit sämre än jag trott.Efter tour the ski trodde jag hon skulle vara med och kämpa om totala världscupen i skidor men sâ blev det inte.Jag hoppas och tror pâ att kommande skidsäsong blir bättre för bâde herrar och damer 

2008-11-24

I helgen har det var Världscup premiär i längdskidâkning.
Denna premiär var i Gällivare.Det var mycket bra resultat för vâra svenska skidâkare.Charlotta Kalla vann 10 km fristil damer och Markus Hellner vann 15 km herrar fristil.även stafetterna gick bra för svenskarna.Damerna kom trea och herrarna tvâa.

2008-12-08
Efter världs cupen i Gällivare har det inte gâtt sâ bra för svenska âkare.I Finland kom ingen av svenskarna pâ tio i topp
bortsätt frân Jonas Olsson so slutade âtta i en avtävlingarna i Finland.I frankrike gick det inte sâ bra för vâra svenska landslagsâkre heller.Förvisso i stafetten för herrarna där dom blev tvâa efter Norge igen.
Jag tycker att det svenska stafettlaget hade fel taktik.Pâ trdje sträckan när Norge ,Sverige ,Frankrike och Tjeckien lâg tätt
efter varandra Och Norgehöl ett lâgt tempo ville Inte Sverige med Södergren öka tempot utan lâg hela tiden efter Norge trots att fanns gott om möjligheter för Sodergren att gâ förbi och kanske dra ifrân Norge.Sedan pâ  fjärde sträzckan lâg Marcus Hellner och avvaktade hela tiden efter Norges spurtkanon Norrtug.Det sâg ut som om Sverige inte trodde att skulle ha en chans mot Norge och gav upp segern och var nöjda med en andra plats.Jag tycker det är fel .Jag tror att Sverige kan vinna mot Norge i skidstaffetten om dom vill .Men man mâste försöka .Svenskarna vet att Norrtug är värdens bästa spurtare och att man beh¨ver ett antal meter till godo när upploppet kommer.Dâ mâste man försöka att dra ifrân tidgare i spâret.

2009-04-11

Lägdskidslandslaget började bra men det blev inte sâ mycket mer.Det var nâgra enstaka bra placeingar men sämre än väntat med undan tag av det svenska herr-stafettlaget som tog nâgra pallplatser.Men efterstarten i Gällivare hade lite högre förhoppningar.
Jag hoppas att det blir bättre kommande säsong.T.EX nâgra os-medaljer.

2009-11-22
Längdskidâkarnas världscup har börjat.Vilken start det havarit för vâra duktiga längskidâkar-damer. Charlotta Kalla 2:a och Anna Haag 3:a pâ tio KM i Norge.Detta var pâ lördagen .Pâ söndag stod stafett 4X5 km för damerna.Gissa om jag var överlycklig när Kalla kom först över mâllinjen och de svenska damern stod so segrare.Det ser bra ut för kommande OS

Herrarna gick det sämre för .Pâ lördagens 15 kmm blev Jonas Olsson bästa svensk pâ 8:de plats och Marcus Hellner pâ 9:de plats.
Söndagens stafett 4x10 km sâg ut att bli en katastrof.När Marcus Hellner giick pâ sistasträckan som 14:d man och 36  sekunder efter täten trodde jag att det var helt kört .Men Hellner överaskade genomm närma sig täten hela tiden hanâkte förbi âkar efter âkare och Sverige til efteromständigheterna en bra sjätte plats.

Skidskytte

Jag har kommenterat en del svenska sportnyheter men ännu ej skidskytte.Men det kommer nu.
De svenska skidskyttarna har gjort ganska bra ifrân sig denna säsong.Specielt Björn Ferry med en seger och en andra plats pâ de senaste tvâ tävlingarna.Han har ju nâgra ganska bra resultat innan ocksâ.En annan skidskytt Helena Jonsson har ocksâ gjort bra  resultat under denna säsong.bl.a en tredje plats.Men ocksâ ett flertal topp tio placeringar.Däremot har Anna-Carin Olofsson varit lite sämre än vad jag trott.En silverplats och tre fjärde platser är ju inte sâ dâligt .Men efter hennes tidigare resultat hade jag lite högre förväntningar pâ henne.
Det är ju snart VM i Östersund för vâra svenska skidskyttar.Jag tror och hoppas pâ nâgra medlajer där.Jag skulle bli mycket glad om det kunde bli medaljer av ädlaste form guld. 
VM i östersund var en stor besvikelse för mig.De Svenska skidskyttarna var väldigt dâliga där.Bâde herrar och damer kan bättre.För resultatens skull var det trâkigt att Anna-Carin Olofsson var gravid.Men hon har betytt sâ mycket och gjort sâ mânga bra resultat för Sverige,sâ jag vill gratulera henne och önska henne lycka till med barn och familj det fötjänar hon.Jag kommer och sakna henne i världscupen kommande säsong.Men vi har ju Helena Johnsson .Hoppas att hon pâ ett bra sätt kan försvara de Svenska färgerna.Hon var ju bättre än jag trodde den senaste säsongen.Vi har ju nu ocksâ Björn Fery som gjorde bra säsong även om det inte gicksâ bra i VM.Jag hoppas att han kommande säsong kan vara med och kämpa om medaljplatserna i världscupen kommande säsong.

2008-12-08
Världscupen i Skiskytte har börjat.Den började bra med seger för Helena Johnsson.Men ut över det har det inte varit sâ bra.
Jag blev glattt överraskat när Anna-carin Olofsson var tillbaka och âkte sâ bra.Hon hade bästa ^ktid i första tävlingen.Tyvärr skjöt lite dâligt.Men om skjutningen kommer och âktiden fortfarnade är bra kan hon vinna nâgra tävlingar .Lycka till Anna-Carin.I de tvâ följande tävlingarna gick det sämre för damerna.Dom kom lângt efter i den första sprinttävlingen och därmed fick en dâlg startplacering i jaktstarten dan efter.Men Helena Johnsson âkte upp sig ordentligt när hon kom in pâ en nionde plats och âterigen skujtit fullt .Synd att hon hade sâ dâlg startplacering jaktstarten.
Herrarna gjorde inte sâ bra resultat.Sâ jag blev lite besviken pâ dom.Fövisso blev Carl-Johan Bergman nia i en av tävlingarna men vad tog Björn Ferry vägen.Det gick dâligt för honom i de bâda första tävlingarna.I sprinten 10 km hamnade han pâ 36: e plats.Sâ han l^g lângt efter i jaktstarten dagen efter men han gjorde Ândâ ett ganska bra resultat där gick upp till tionde plats.Hoppas pâ bättre resultat i kommande tävlingarna för bâde herrar och damer

2009-04-11
Det stora glädje-ämnet under denna senaste säsong för skidskyttarna var Helena Jonsson .Hon vann den totala världs-cupen,Sprint-cupen och ocksâ mass-startscupen.Ett stort grattis Helena.Det var en ganska bra säsong för de övriga skid-skyttarna frân Sverige ocksâ.Hoppas pâ ännu bättre resultat kommande säsong och ocksâ OS-medaljer 

2009-12-02

Den nya skidskyttesäsongen har börjat.
Första tävlingen kunde inte ha gâtt sâ mycket bättre för vâra kvinnliga skidskyttar.Helena Jonsson 1:a och Anna-Carin Olfsson 2:a.Hoppas att vâra herrar kan fâ en bra star ocksâ.

Stora mästerskap


2010-11-08
Det närmaste stora mästeskapet är Australien open i Tennis .Där hoppas  jag pâ Sveriges enda stjärna i tennis Robin Söderling


2011-09-11
De stora mästerskapen de senaste âret har ej varit sâ roligt.Det hae ej varit nâgra större fragângar.T.ex friidrotts vm.Inte en endaste medalj till Sverige.


2011-10-30
Under 2012 kommer nâgra stora mästerskap.Somvanligt de stora tennisturneringarn men ocksâ ett sommar-os somm kommer att gâ i London hur stora de svenska framgângarna kommer att vara där är svâr att säga.Men jag tror att det blir väldigt lite medaljer där. Men självklart hoppas jag pâ nâgra sensationer med svenskar inblandade.
Det mest intressanta mästerskapet för svensk del tror jag blir fotboll-em. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 23:24

Jag vet med 100% säkerhet också vilka som jag ska rösta på imorgon

...
24.02 | 08:03

sjuka då, föräldrar, studenter. landsting etc. vad händer med dessa?

...
30.10 | 23:13

Hej Tolle!
Det är ett tag sedan vi hade kontakt med varandra. Tråkigt med din skadade fot och din förkylning. Hoppas du kryar på dig. Piffa upp lägenheten! Kram

...
12.09 | 15:33

Tack för att jag får läsa dina din hemsida, den är trevlig.
Ha det, vi hörs!
Hälsningar Marianne

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS