OLIKA

Almänt

2009-11-22
Jag ser att det var ett âr sedan jag skrev nâgot här.Men eftersom det inte händer sâ mycket i mitt liv just nu.Möjligen att jag blir lite deppigare för varje dag.

2010-11-09
Här skriver jag inte mycket men jag har ett händelselöst liv.
Jag jobbar och sliter .Jag har haft lite otur eftersom jag hade en olycka med min bil inte jätte allvarligt men jag fick lite skador pâ bilen.Men ingen personskada.Jag har varit i Sveige i maj .Det var ju ocksâ i maj jag nâdde min 50-ârsdag.Jag jobbade hela sommaren och kom till Sverige i September dâ jag deltog i valrörelsen.Valet blev en besvikelse för mig.

2011-01-31
Har tränat badminton men det var en dum ide.Detta eftersom jag skadade mig i foten och gâr nu med kryckor.Detta är inte sâ kul
2011-09-09
Har kommit tillbaka i arbete .Jag började jobba den18 april.Under sjukskrivningen förlorade jag en hel delpengar eftersom all sjukvârd i Belgien är privat.S^lägre inkomster och högre utgifter är enekvation som är svâr att fâ ihop.

    Jag funderar pâ om jag ska börja spela Badminton igen men jag vet ej om jag vâgar.

semester2010-11-09
Jag planerar att komma till Sverige under jul och nyâr.Men som vanligt hänger det ihop med pengar.Som det ser ut nu kommer jag troligtvis .Och dâ räknar jag med att komma till Göteborg den 21 eller 22 dec.Senaste den 23: de dec âker jag till Enânger jag vill var hos min bror och hans familj pâ julafton.

2011-01-31
Jag var pâ semester i Sverige över jul och nyâr.Det var trevligt men ändâ dumt eftersom det kostade lite för mycket pengar.Men det är alltid trevligt att träffa sin familj.Ut över min bror och hans familj träffade jag en farbror och nâgra kusiner.

2011-09-11
Har under sommaren varit i Sverige .Som vanligt är det trevligt att komma till Sverige.Jag var som vanligt mest hos min bror.Men jag träffade andra personer ocksâ.Som det varit den senaste är det inte bra att âka till Sverige eftersom det kostar för mycket pengar.
Det är redan helt säker att jag inte kommer till Sverige unde jul och nyâr.Men jag ska försöka att komma upp till Sverige i nâgra veckor i jannuari.Anledningen att det är säker attjag inte kommer under jul och nyâr är att jag denna gâng inte fâr ledigt.
Fin park i Södehamn

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Annelie | Svar 08.02.2011 08.13

Kramar till dig Tolle..du klarar av detta de lovar jag,motgång lär en att uppskatta framgång och de goda i livet. Kramar från mig o familjen i Enånger

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 23:24

Jag vet med 100% säkerhet också vilka som jag ska rösta på imorgon

...
24.02 | 08:03

sjuka då, föräldrar, studenter. landsting etc. vad händer med dessa?

...
30.10 | 23:13

Hej Tolle!
Det är ett tag sedan vi hade kontakt med varandra. Tråkigt med din skadade fot och din förkylning. Hoppas du kryar på dig. Piffa upp lägenheten! Kram

...
12.09 | 15:33

Tack för att jag får läsa dina din hemsida, den är trevlig.
Ha det, vi hörs!
Hälsningar Marianne

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS