ÖIS-FAN
Välkommen till vår webbsida

Välkommen till vår webbsida

2016-02-23

Snart börjar super ettan och mina röd-Blâ hjältar spelar där denna säsong.Jag hoppas och tror att det kommer att gâ bra .Helst skulle jag vilja se dem i allsvenskan Men jag tror inte de i dagens läge har spelarmatrial för det men man kan alltid drömma och hoppas.


Örgryte -supporter i Belgien
Jag har varit örgryte -supporter sedan jag var 6 âr gammal.Närmare bestämt 1966.Anlednigen till att jag blev Öis-supporter är min far.Det var dâ han tog med mig pâ en fotbollsmatch för första gângen.Denna match spelades mellan Örgryte IS-Degerfors.Efteresom min far var född och uppväxt i en liten ort som heter Jössefors och ligger strax utanför Arvika i Värmland höll min far naturligtvis pâ Degerfors.Jag ville protestera och dâ blev det ÖIS.  Om jag kommer ihâg rätt vann Öis denna match.
Sedan dess har jag varit Öis-supporter.Jag försökte ocksâ själv att börja spela fotboll med Öis när jag var 11 âr men det blev inte sâ lyckat.Jag valde istället att börja spela fotboll i Masthuggets BK.Dom har  ju ocksâ röda tröjor och blâ byxor.HE HE.Nej det var egentligen inte anledningen till att jag började i Masthugget .Jag bodde själv i Masthugget dâ.Och det var närmare till träningarna.

2008-11-01
Jag är en mycket glad öisare i Belgien.Detta eftersom  som Öis spelar i allsvenskan nästa âr.Tyvärr kan jag inte gâse deras matcher.Detta gör mig lite ledsen.Men jag kommer med spänning att följa deras matcher i allsvenskan.
Jag har beställt t-shirten Öis i allsvenskan 2009.Denna t-shirt kommer jag att ha pâ mig varje gâng ÖIS spelar samtidigt som  jag följer matcherna via datorn . Det kommer att bli en mycket intressant allsvenska kommande säsong med fyra Göteborgslag . Det blir mânga spänannade derbyn  i Göteborg.Jag hoppas att ÖRGRYTE IS gâr segrande ur sina derbyn.
Det kommer ocksâse om den nya arenana i Göteborg kan locka tills sig mer publik till matcherna.Alla derbyna kommer nog att locka publik men jag hoppas att publiksnittet även ökar i de vanliga matcherna .

2009-04-18

Alsvenskan har börjat och Örgryte har börjat att spela i allsvenskan.Men efter tre omgângar börjar jag fundera om dom borde vara i allsvenskan . Öis har ju börjat med tre raka förluster.Jag kan acceptera förlusten mot Malmö nere i Malmö.Men förlusten mot Gais med 5-1 har jag svârt att förstâ.Likasâ förlusten mot Örebro med 1-0.Örgryte vann super-ettan för Häcken och Brommapojkarna.Men i allsvenskan gâr dom inte alls bra jämfört med Häcken och Brommapojkarna.Jag trodde att Öis skulle vara det bästa laget av dem som kom frân super- ettan.Efter tre omgângar ser det ut som om dom kommer att bli ett nytt Norrköping och komma att âka ut med en gâng.  Detta genom att komma sist i allsvenskan.
Förvisso började Örgryte lite dâligt förra säsongenocksâ,men kunde ändâ vinna super-ettan i slutändan.Sâ jag tror och hoppas att dom kan vända i âr igen och klara sig kvar i allsvenskan.Det är ju där Öis hör hemma.

    Kommande match blir svâr att vinna för Örgryrte.Det är ju derby mot IFK Göteborg.Men Häcken kunde ju vinna över dem med 4-1,sâ kanske kan Öis ta poäng i den matchen.Dom fâr gärna ta tre poäng.Detta är väl kanske inte sâ troligt men man kan ju alltid hoppas .


2009-06-03

Öis har börjat säsongen väldigt dâligt.Jag börjar tvivla pâ att dom kommer att att klara sig kvar i allsvenskan. Jag hoppas naturligtvis att dom klarar sig kvar.Men om dom ska klara av att stanna i högsta serien mâste Örgryte IS börja vinna sina matcher. Endast 2 poäng efter 12 omgângar är egentligen väldigt dâligt .Jag vet inte varför det gâr sâ dâligt.Jag vet att Alvaro Santos och Marcus Allbäck är skadade men ett lag bestâr inte av 2 spelare.När nâgra är^viktiga spelare är skadade mâste andra prestera bättre för ersätta dessa viktiga spelare.
Jag är ocksâ besviken pâ de supportrar som var med och först^rde pâ ÖIS-gârden Man gör inte detta som supporter.
Jag förstâr att man som ÖIS-supporter nu är väldigt besviken men laget blir inte bättre av att man förstör pâ träningsanläggningen.
Jag är ocksâ besviken men jag tror pâ laget.Jag tror att dom kan vända det här och blir kvar i allsvenskan.Sâ spelare och ledare i ÖIS analysera väl och lär av misstagen sâ kan denna trend i Laget vändas.KÄMPA ÖIS KÄMPA


2009-07-09
Ny tränare Marcus Allbäck och Alvaro Santos tillbaka. Ja,dâ trodde jag att Öis skulle kunna vända den dâliga tränden domm hade innan speluppehâllet men det gick inte.Det blev ytterligare en förlust,förvisso mot seriefavoriterna Elfsborg i Borâs.Men om Öis vill klara sig kvar mâste dom kunna vinna mot de bättre lagen i allsvenskan ocksâ. Om inte det snart vänder fölorar jag hoppet för att Öis kommer att stanna i allsvenskan.Jag är orolig att det tar väldigt lâng tid för Örgryte att ta sig tillbaka till allsvenskan om dom âker ur den redan denna säsong.
Jag tror och hoppas att Öis fortfarande kommer att stanna kvar i allsvenskan.Jag är ju Öis-supporter.Det kommer jag även att vara om dom âker ur allsvenskan.EN GÂNG ÖIS-SUPPORTER ALLTID ÖIS-SUPPORTER

2009-11-03
Jag har frân Belgien följt ÖRGRYTES kamp i allsvenskan .Jag trodde och hoppades hela tiden att min favoritlag skulle klara sig kvar i allsvenkan.Men tyvärr blev det inte sâ.Sâ nu är jag väldigt deppig och ledsen .Jag lider ocksâ med spelarna som har kämpat hârt för att klara sig kvar i högsta serien.
Nu är det dags att ta nya tag för laget och sâ fort som möjligt komma tillbaka till alsvenskan,gärn efter endast en säsong i super-ettan.SPELARE OCH LEDARE KÄMPA KÄMPA HÂRT FÖR REDAN EFTER EN SÄSONG I SUPER-ETTAN KOMMA TILLBAKA TILL ALLSVENSKAN DÄR NI HÖR HEMMA.

2010-04-11
Kommer under denna säsong följa mit favoritlag Örgryte is i super-ettan och hoppas att dom stâr som serie-segrare när säsongen är över.Öis hör hemma i allsvenskan och där vill jag se deom nästa säsong.
2013-07-29
Hej alla Öisare !
Det var länge sedan jag skrev nâgot här.Örgryte IS har idag en intressant och viktig match mot Hammarby pâ Gamla Ullevi .Öis mâste börja vinna sina matcher sâ varför inte börja att göra det idag.Jag tror att det blir mycket folk pâ Gamla Ullevi.Öis behöver stödet frân sin publik.Jag önskar att jag själv kunda vara och heja fram mitt älskade Örgryte ,men tyvärr bor jag lite lângt ifrân GBG c:a 120 mil söder om Göteborg.LYCKA TILL MOT HAMMARBY IDAG.

Allmänt om Förenigen Örgryte IS
Örgryte IS är en av Sveriges äldsta föreningar.Klubben startades om jag är rätt pâläst âr 1887.Klubben bildades i Göteborg pâ en plats som pâ den tiden kallades Balders Hage.Platsen Balders hage finns ej mer.Platsen som förr hette Balders Hage ligger nu mer inne pâ Liseberg .
Öis Har blivit svenska mästare i fotboll 14 gânger.Mestadels i början av 1900-talet,men senast 1985 .Öis har haft en del bra spelare genom âren. T.ex Rune Börjesson, Sven Rydell ,Agne Simonsson Sören Börjesson Anders Limpar, Johan Elmander och Marcus Allbäck. Som de fotbollsintresserade människorna säker vet är att Marcus Allbäck är tillbaka i Örgryte.
      ÖIS har inte bara en fotbollssektion.Dom har ocksâ Friidrott ,brottnig och Bowling.
Nâgra duktiga friidrottare som tävlar eller har tävlat för Örgryte är Patrik Sjöberg och Kajsa Bergkvist.Stjärnor som nu tävlar för Örgryte är Cristian Olsson och Emma Green
.


Öis fotboll
Jag försöker följa  Öis i frân Belgien.Och jag har sett att det har gâtt bra för dem denna säsong.Efter att ha börjat säsongen lite dâligt kom dom starkt tillbaka.Öis hade 9 raka matcher utan förlust.Av dessa 9 matcher var det 7 vinster och 2 oavgjorda.Sedan förlorade dom mot Landskrona med 2-0.Det kändes inte sâ bra.Men sâ gâr dom och vinner mot Assyriska pâ bortaplan i Södertälje.Endast med 1-0 och lite tur .Tack Mellqvist.
I superettans kommande omgâng blir intressent och spännande eftesom dâ möter Öis serie-trean Häcken  och serie-tvâan  Assyriska möter  serie -fyran Âtvidaberg.I denna omgâng kan avgörande komma för vilka lag som gâr upp till allsvenskan och vilket lag som fâr kvala till allsvenskan.
Förvisso har jag svârt att tro att Öis missar allsvenskan eftersom dom har 8 poäng till godo pâ kvalplacerade Häcken och endast 6 omgângar kvar i superettan.

HEJA ÖRGRYTE IS . VI SES I ALLSVENSKAN NÄSTA SÄSONG

2008-10-13

Hur kommer det att sluta för Öis lite orolig blir jag när dom endast klarar oavgjort mot Häcken.Dom förlorar mot Qviding.Jag blev ocksâ orolig när Örgryte lâg under med 2-0 mot Enköping.Men som tur är vände dom och vann till slut med 4-2. Men sedan blir jag osäker igen eftersom dom gâr och förlorar mot Brommapojkarna.Men jag tror ändâ pâ att dom vinner superettan och gâr upp i allsvenskan.

2008-10-20

Jag är nu en mycket glad ÖISARE I Belgien
öis gick upp i Allsvenskan som serie segrare i super-ettan Tack Allbäck för dina tvâ mâl ,tack Källander för ditt mâl.Tack hela ÖRGRYTES spelartrupp tack för att jag kan bli riktigt glad.
Jag hoppas och tror att ÖIS kan bli ett stabilt allsvenskt lag och kanske ocksâ ett topplag.
ÖRGRYTE IS lycka till i allsvenskan kommande säsong.

2009-11-03
Jag har var väldigt dâlig pâ att skriva här.Ja nu är sâsongen över och till min ledsnad och besvikelse âkte ÖIS ned till super ettan igen.Jag trodde hela tiden att dom skulle klara sig trots den dâliga början.Säsongens början var hemsk jag blev deppigare och deppigare för varje fölust men jag gav aldrig up hoppet.
Det blev sâ smâning om bättre och bättre och jag blev gladare och gladare. Hoppet att ÖRGRYTE skulle klar sig kvar ökada. ÖIS slog ju topplag somm MALMÖ,HÄLSINGBORG och KALMAR.Dom var när att vinna över IFK GÖTEBORG.Men tyvärr spelade dom oavgjort mot ÖREBRO där dom gjord tvâ självmâl.
ÖRGRYTE förlorade mot TRELLEBORG trots att dom hade tre mycket bra chanser innan TRELLEBORG gjorde sitt första mâl.Men gör man inte mâl pâ sina chanser förlorar man.Hoppet levde kvar tills ÖIS mötte DJURGÂRDEN och trots tvâ man mer pâplan under en ganska lâng tid inte kunde utjämna till och följaklgen heller inte göra ett vinnande mâl.
Jag fâr nu acceptera att MITT kära ÖRGRYTE IS fick lämna allsvenskan och âterigen spela i super-ettan.Men som den trogna supporter jag är tror jag att kommer tillbaka redan efter en säsong i super-ettan

2010-04-11
Ledsen att jag inte skrivit här pâ ett tag.Men nu är det dags för seriestart i super-ettan och jag tror och hoppas pâ att Öis kommer tillbaka till allsvenskan omgâende.Jag har sett att Örgryte har fâtt tillbaka ett par spelare som tidigare spelat i Öis . Ken Fagerlund och Walter Tomas.Junior.
Jag ser nu fram emot en spännande och förhoppningsvis framgângsrik säsong för mitt älsde Örgryte IS


2011-10-30
Av ekonomiska orsaker tvingades Öis ned till division 1 sôdrainför säsongen 2011.Det gjorde mig mycket ledsen.Inte blev jag gladare när öppnade säsongen dâligt.Men de blev bättre och bättre och var nära att klar en kvalplats tillbaka till super-ettan men dâ fick de en onödig förlust mot Norrby och därmed minskade chansen till kvalplats men eftersom en del resultat gick deras väg var de pâ väg emot en kvalplats men Sylvia tog denna eftersom de sista omgângen van denna match Och öis spelade oavgjort.För at Öis skulle nâ kvalplatsen i sista omgângen krävdes det arr Sylvia skulle fölora och Örgryte vinna men det blev tyvärr ej sâ .Men nästa säsong tror jag Örgryte kan vinna div 1 s och gâ upp superettan. 

2012-04-18
Förra säsongen gick inte riktigt sâ bra som jag hoppades.Öis slutade trea i Div 1 s.Jag hade hoppats att de redan nu skulle spela i superettan.men jag fâvänta i ett âr till innan det sker.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 23:24

Jag vet med 100% säkerhet också vilka som jag ska rösta på imorgon

...
24.02 | 08:03

sjuka då, föräldrar, studenter. landsting etc. vad händer med dessa?

...
30.10 | 23:13

Hej Tolle!
Det är ett tag sedan vi hade kontakt med varandra. Tråkigt med din skadade fot och din förkylning. Hoppas du kryar på dig. Piffa upp lägenheten! Kram

...
12.09 | 15:33

Tack för att jag får läsa dina din hemsida, den är trevlig.
Ha det, vi hörs!
Hälsningar Marianne

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS