MITT LIV

Välkommen till vår webbsida

Välkommen till min webbsida

2016-02-23

Det var länge sedan jag skrev nâgot här och pâ för övrigt.

I lördags deltog jag i en Badminton tunering i dubbel.Det gick ganska bra.Vi van tvâ matcher med 2-0 i set och förlorade tredje och sista matchen med 2-1 i set.För mig spelarr det inte sâ stor roll om jag vinner eller förlorar.Förviso är det roligare att vinna än förlora.Men det viktigaste är att jag tycker det är roligt. I Mars och april kommer det nâgra nya Badmintontuneringar jag ska anmäla mig till.

Jag planerar ocksâ att komma till Sverige i slutet av april.

Välkommen till vår webbsida

Välkommen till min dagbok

Hej ska försöka att skriva dag bok pâ min hemsida


2008-11-01
I dag har jag varit och handlat man behöver ju tyvärr göra det i bland.Det blevlite fel eftersom jag trodde att det var en vanlig lördag i dag men det var det ju inte .Det är ju alla helgons dag. Sâ den vanliga afffären där jag brukar göra mina inköp var ju stängd.Men som tur var fanns det en annan affär som var öppen .Denna affär hade vad jag behövde.Jag blev ju förstâs lite irriterad eftesom jag had ganska mycket tomglas med men denna affär tog inte emot dessa.
Jag och Cent en annan svensk man som ocksâ bor här Belgien âkte efter att vi handlat och tittade pâ en bil som min vän Cent är intresserad av.Efter detta âkte vi hem till honom en stund och tog en öl.Efter att ha varit där en stund âkte vi till mig.Detta eftersom vi bâda gillar engelsk fotboll och det kan vi se hemma hos mig.Jag har ett par kanaler som sänder engelsk fotboll varja helg.
Matcherna vi sâg var Manchester United mot Hull. Det blev en spännade match som Manchester United van med 4-3.Detta gjorde mig glad eftersom jag är Manchester United supporter.Vi kunde ocksâ se en annan intressant match,nämligen Tottenham -Liverpool.Denna match var ocksâ lite spännande även om Liverpool var det bättre laget men det är ju inte alltid sâ att det bättre laget vinner.Denna match slutade 2-1 till Tottenham.
För övrigt hände det inte sâ mycket denna dag.Jag funderade pâ om jag skulle gâ ut och ta en öl men jag avstod detta denna helg

2008-11-02

I dag vaknade jag först ganska tidigt eftersom jag drömde om min avlidna moder.Hon dog i april detta âr .Jag har problem med att komma över detta.Det blir ju inte lättare när man drömmer om henne.
Ja nâväl jag kunde somna om och vaknande väldigt sent.Jag ordnade dâ kaffe.Jag tänkte att jag skulle göra massa saker efter kaffet.Jag tänkte att jag skulle städa,tvätta,diska.Jag tänkte ocksâ att jag skulle gâ igenom klädskâp och köksskâp.Jag behöver göra alt detta men istället blev det att jag satte pâ min tv. Jag blev sedan sittande framför den hela dagen och tittade pâ värdelösa och ointressanta program.Det var ocksâ nâgra bra program som jag tittade pâ under dagen.
     
      Jag blir besviken pâ mig själv när jag inte gör vad jag borde göra. Jag frâgar mig varför jag nu är sâ lat.Kanske beror det pâ att jag  just nu känner mig nedstämd och deppig när sitter hemma  i min ensamhet.Det är mycket jag behöver göra men jag har svârt att hitta motivation till att göra nâgot viktigt och nyttigt.

       Som ni förstâr har dagen varit mycket trâkig och händelselös ,sâ jag har inte mycket mer att skriva om denna dag.Jag fâr väl gâ och lägga mig jag ska ju upp kl 5.00 eftersom jag mâste arbeta i morgon.Jag hoppas att jag har en bättre dag i morgon och har lite annat att skriva om.


2008-11-03

I dag har jag jobbat .mândag morgon är alltid den värsta dagen i veckan eftersom jag kommer frân sent skift sen helg och sedan gâ upp kl 2.00 pâ mândag morron.I dag var det som tur var inte sâ mycket att göra pâ jobbet.Efter jobbet var det och âka hem och göra lite nytta men sâ blev det som vanligt inte.Det blev âterigen den dumma tv:n.
Som tur är fick jag besök.Dâ blev det lite prat och ett glas vin.Det blev ocksâ en stund vid datorn.
Det bästa med denna dagen var att Frölunda kunde vinna sin tredje match i rad.

2008-11-05 Jag är ledsen att jag inte skrev nâgot i dagboken i gâr.
Tyvärr var jag väldigt   trött igâr.Jag orkade  inte det i gâr.

        Egentligen fanns det inte mycket att skriva om.Det var att gâ till jobbet och sedan hem och titta pâ TV,men det var âter igen en dâlig Tv kväll .Det blev lite  rolig eftersom det var matcher i CHAMPIONS Leaug.Det var ju kul att titta pâ internationell  fotboll av mycket hög klass.
Även i dag i dag är det matcher i CHAMPIONS leaug .sâ det blev att först arbeta och sedan gâ hem och titta pâ TV. 

   Jag hade besök av nâgra som skulle kolla min värme och vatten beredare,men ocksâ min skorssten.Som tur var hade jag inga problem med dessa grejor.Problemet är när man mâste betala detta arbete.Jag har förvisso fâtt ett konto nummer sâ jag kan betala för deras arbete.Detta kostar mig 180 euros som jag mâste betala själv.Detta trots att jag hyr min lägenhet.Här i Belgien är det ofta sâ att man själv mâste betala vanligt lägenhetsunderhâll trots att man bara hyr lägenheten.

2008-11-06
I dag har det ocksâ varit att arbeta,komma hem och sätta pâ TV:n.
Pâ arbetet fick vi reda pâ att den avdelning jag jobbar pâ ska byta arbets plats.Jobbet kommer att var likvärdigt men vi kommer att fâ större arbets- yta för avdelningen.Detta behövs verkligen eftesom vi arbetar med mycket stora och tunga grejor.Det blev ocksâ klart att vi ska fâ en ny kollega pâ vâr avdelning.
Han behövs inte längre pâ den avdelning  han under att antal âr har arbetat pâ,men han kommer att behövas hos oss.
Idag är det ocksâ lönedag sâ mn borde vara glad.Men det är svârt att vara glad när nästan hela lönen gâr till räkningar.
Torsdagar brukar alltid vara svâra dagar eftersom det är den dagen jag brukar använda som betala räkningar dag,och räkningar har man aldrig för lite av.

        I dag har jag ocksâ skrivit nâgra rader till Örgryte  IS klubbtidning Öisaren.Jag är ju Örgryte supporter


2008-07-11
Jag  har âterigen sovit oroligt.Detta händer lite för ofta .Kanske beror det pâ att jg har nâgon form av oro i kroppen.Nâväl jag kom ändâ upp och i tid till jobbet trots att jag började kl 5.54.Det var som vanligt pâ jobbet.ätminstone till 13.30.Jag blev dâ lite irriterad eftersom det dâ kom en lastbil somm jag var tvungen att lasta ur.Jag slutade nämligen kl 14.00 sâ det blev lite stressigt pâ slutet av dagen.Det som retar mig med detta är att det inte kom nâgon lastbil tidigare men alldeles innan jag slutade.
När jag kom hem gick jag och la mig .Jag sov en timme och trettio minuter.Detta eftesom jag var mycket trött när jag kom hem.När jag väl hade vaknat till gick jag iväg och lämnade in nâgra rader Euromillions detta er nâgot liknande lotto men man kan vinna sâ mycket mer om man nâgon gâng har tur.Det blev ocksâ ett par öl

2008-11-08
Denna lördag blev som alla andra lördagar för mig nu för tiden .Jag âkte iväg och handlade sedan blev det att vara hemma och se pâ fotboll.Det blev även dâ nâgra öl.Det blev ocksâ tvâ engelska fotbollsmatcher.Derefter spelade jag lite musik.
Jag hade för ungefär 2 veckor sedan laddad ner internet Explorer 8 beta 2.Detta var ett stort misstag.Jag fick en del problem med internet när jag laddat ned detta.Sâ denna lördag-kväll avinstallerade jag det.Ni som funderar att ladda ned detta bör nog tänka efter lite .Det kan bli problem med internet.
Jag funderade starkt pâ att gâ ut denna kväll men som alltid de senaste veckorna har jag valt att stanna hemma .Jag fâr väl säga att jag hade kompis pâ besök denna lördags-kväll.


2008-11-09
Denna dag började med att jag sov länge.När jag vaknade blev jag lite sur för att jag vaknade sâ sent c:a 10.45.Jag gjorde dâ i ordning lite kaffe och startade en tvätt.Sedan gick jag in pâ BWIN och spelade lite.Därefter blev tv och engelsk fotboll igen.Efter fotbollen var det en tv-serie som jag brukar titta pâ.Sedan blev det en film som var sâ där.Sedan var det ytterligare nâgra tv-serier jag tittde pâ.Sâ avslutar jag dagen med att kolla mail och skriva lite här i min dagbok.
Som niser är mina dagar ganska trâkiga.Jag funderar ibland mig själv och mitt liv.Jag känner ibland jag lever utan att ha nâgot liv.Dette känns mânga gânger deprimerande.Jag borde komma mig för att göra nâgot men jag saknar ofta motivation till att göra nâgot.Jag skulle behöva gör lite arbete i min lägenhet men det blir sällan av.Detta eftersom jag nästan alltid är själv. Sâ varför göra nâgot det är ju ingen annan som ser hur det ser ut.


2008-11-24
Jag är ledsen att jag inte skrivit nâgot i min dagbok pâ ett tag
Detta beror pâ att det har varit ett par veckor utan att nâgot nytt har hänt.Jag har jobbat ätit och sovit .Jag har ocksâ  har ocksâ handlat det jag behöver.
Ja förrresten fredagen den 21:a nov var jag i bryssel och hämtaade mitt nya körkort. Det var dyrt jag var tvungen att betala 41 euros för det(410 kr).Jag stannade ocksâ till ock tog en öl i Bryssel.Som tur var slapp jag âka till Bryssel själv det hade varit väldigt trâkigt.Senare pâ kvällen var jag bjuden till ett 40-ârs fest.Det var ganska trevligt.Jag fick pratat med lite folk och dricka nâgra öl. Det blev inte mycket eftersom jag var tvungen att köra.
Den senaste helgen blev det mycket tv-tittande eftersom det under lördagen var tvâ engelska fotbollsmatcher som jag ville se.Det var ocksâ Världscups premiär i längdskidâkning som jag ocksâ ville se.Pâ söndagen var det ocksâ längdskidâkning.Som ni ser när ni läser min hemsida är jag mycket sportintresserad.
I helgen har det ocksâ snöat en hel del här i Belgien, sâ det var tur att det var mycket sport pâ tv.Det är ju inte sâ kul att gâ ut när det snöar.


2008-12-08
Det händer inte sâ mycket nytt det blir som vanligt mycket tv-tittande eftersom det nu är ganska mycket sport pâ tv.Jag mâste ju ocksâ handla lite dâ och dâ. Idag har jag fâtt mitt beställda vin.Detta har kommit med en budbil till min dörr det är bra dâ slipper jag att bära det sâ lângt.Det var ju ändâ tolv flaskor.
      Denna vecka har jag sent skift och börjar kl 14.00 men jag har ingen lust att âka  till jobbet men jag mâste.Det är snart tvâ veckors semester sâ jag tänker pâ det dâ blir det lättare att âka till jobbet.Under semestern kommer jag till Sverige och detta ser jag fram emot.Det kommer förstâs att kännas lite konstigt eftersom det är första julen  utan min mor.Jag kommer förmodligen att tänka pâ henne väldigt mycket och troligtvis fälla en del târar.

Nej nu är det dags att ta en dusch innan jag âker till jobbet.
Ska bli bättre pâ att skriva i min dagbok. Det blir lite lângt  mellan gângerna jag skriver.

2009-02-28
Jag har inte skrivit nâgot pâ min hemsida pâ länge.Men nu skriver jag en del.
De senastez mânaderna har jag känt mig väldigt deppig.Jag har inte haft lust att sitta framför datorn.Inte heller har jag gjort sâ mycket annat heller.Jag var förvisso i Sverige över jul och nyâr.Det var den trâkigaste julsemester sedan jag flyttade till Belgien. Det berodde pâ att det var sâ svârtutan mor.Det var första julen utan henne och det var inte sâ trevligt.
     Förviso fick jag trâffa min bror och hans familj det är ju alltid trevligt.
Efter det att jag komm tillbaka har det hänt lite saker.Vi pâ Volvo truck parts i Gent har ocksâ drabbats av den ekonomiska krisen  som sâ mânga andra.Vi mâste stanna hemma varannan fredag.
Jag har en en gâng kommit med i en tidning .Denna gâng i LO-tidningen. LO-tidningens reporter Johanna Wreder var här och gjorde ett litet reportage om mig.Hennes artikel i LO-tidningen var bra skriven. Denna artikel ledde till att jag har fâtt en inbjudan till Bryssels Socialdemokratiska förening.Tyvärr kunde jag inte vara med pâ det möte dom först hade inbjudit mig till.Men jag har meddelat dem att jag kan komma en annan gâng om dom vill att jag ska komma.

Jag har ocksâ gjort ett mycket stort misstag Jag träffade en mycket trevlig och snygg kvinna .Vi började prata och träffas.Efter en alldeles för kort flyttade hon in till mig.Mycket trevligt tyckte jag i början.Men efter ett par veckor visar det sig att det inte alls fungerar mellan mig och henne,sâ nu vill jag att hon försvinner mezn det vill inte hon.Sâ jag är nu osäker pâ vad jag kan göra.Egentligen borde jag bara slänga ut henne men hon har ett barn som är 15 mânader gammal.Dom har ingen stans att ta vägen ,sâ det är svârt att slänga ut en mor pâ gatan med en liten son.


2009-03-14
Har fortfarande problem med den kvinna jag träffat.Hon vill inte lämna min lägenhet trots att hon har en egen lägenhet.Polisen säger att dom inte kan göra nâgot.Hon mâste frivilligt lämna min lägenhet. Men det gör hon inte inte .Det enda jag kan hoppas pâ är att hon gâr ut och tar sin son med sig .Dâ kan jag byta lâs När det är gjort kan hon inte komma in i min  lägenhet.Kommer hon utanför min dörr och brâkar kan jag ringa polisen.2009-04-18
Ledsen att jag inte skriver sâ mycket som jag borde.Men nu skriver jag här igen.

En bra sak har hänt sedan jag senast skrev i dagboken.Kvinnan som bott hos mig i nâgrza veckor har nu fösvunnit.Jag fick chans att byta lâs,sâ jag gjorde detta .Sâ nu kommer hon inte in igen.Men jag har har en del grejor kvar som är hennes .Jag hoppas att hon kommer att hämtar dessa. Hon har inte bara lämnat kvar dessa grejor mestadels kläder.Hon har ocksâ efterlämnat ett antal höga utgifter som jag mâste betala bl.a tv och telfonräkning pâ över 900 euro.Nästan alt pâ denna räkning beror pâ henne.Hon har ringt pâ min hemtelfon. En hel del bâde inom Belgien och till andra länder .Hon har beställt filmer via min dekoder.Dessa kostrar pengar.Hon eller hennes kompisar har stulit en DVD-spelare,en digitalkamera och tre andra kamror.Jag har ocksâ blivit av med tvâ bank-kort.Men som tur  är han jag stoppa dessa innan det togs ut pengar.Jag har fâtt extra kostnader för mat och drivmedel till bilen eftersom jag fâtt köra henne till olika ställen som jag aldrig annars hade kört till.Hon lyckades ocksâ höja min mobil-telefonräkning frân normala 20 euro till 330 euro per mânad.Jag är väldigt glad att jag blivit av med henne men efter-räkningarna är höga.
Jag har anmält detta till domstol och hoppas pâ att jag vinner där och fâr âtminstone en del av mina extra-kostnader tillbaka.

Problemen med denna idiotiska kvinna skapade problem för mig pâ jobbet ocksâ.Men som tur är har jag en förstâende förman som kunde acceptera att min effektivitet var lägre en normalt. Jag mâste ocksâ tacka Volvos personalavdelning för en hel del hjälp i denna frâga.

För att övergâ till nâgot annat vill jag berätta att även vi är drabbade av den ekonomiska krisen i världen.Vi mâste nämligen vara hemma varannan fredag med lite lägre betalning. Men eftersom skatten ocksâ blir lägre är det inte sâ stor skillnad pâ netto-lönen nu jämfört med en normal arbetsvecka.

Jag har som ni ser ganska svârt ekonomiskt.Det gör ju inte saken lättare att jag har en avbetalnigsplan pâ min restskatt.Enligt denna plan mâste jag betala 400 euro per mânad.Men eftersom restskatten ligger pâ 1200 euro sâ gäller avbetalningsplanen i tre mânader.Självklart blir dessa 3 mânader mycket svâra men jag fâr försöka att överleva2009-06-03
Klockan är nu 00.40 pâ natten mellan 2 och 3 juni.Jag kan inte sova men jag mâste upp kl 5.00.
Jag sitter och funderar över vad jag vill göra vad jag behöver göra.Jag funderar pâ framtiden.
Mitt liv är just nu ganska händelselöst.Jag jobbar äter och sover .Ibland gâr jag ut och fotgraferar eller tar mig en öl.
     Jag väntar och längtar till semestern .Det är sex veckor kvar tills dess.Jag hoppas att min ekonomi tillâter  att jag kan âka till Sverige.Det ser lite svârt ut just nu men jag försöker ändâ att ordna min Sverige -resa även om det blir svârt.
Pâ jobbet sker det stora förändringar i arbetsorganisationen .Vi kommer att fâ mer att göra men inte mer folk.Sâ stressen kommer att öka.Volvo säger hela tiden att kostnaderna mâste gâ ned. Detta gör det jobbigare för oss som arbetar och arbetsskadorna kommer att öka.


2009-11-22
Det var ett tag sedan jag skrev i min dagbok.
Sedan sist har jag hunnit vara pâ semester i Sverige.Denna gâng inte sâ trevligt som jag hade hoppats men jag fick se min brors nya hem. Det är mycket fint där nära till havet,mycket skog.Hans hus och tomt har en väldig pontensial om han orkar göra lite .Jag tror att ha kommer att orka en hel del för att fâ ordning pâ detta.  
Jag har nu ocksâ börjat att aktivera mig lit grand i politiken igen.Jag har blivit medlem i ett parti i Sverige.Jag hoppas pâ att komma till  slutspurten i nästa ârs valspurt i Sverige.
 Jag har ocksâ haft lite kontakt med nägra ut av vâra svenska EU-Parlamentariker.Dessa är Eva-Britt Svensson (V) via mail . Jag har faktiskt personligen träffat Marita Ulvskog (S) och Olle Ludvigsson (S)

För nâgra veckor sedan hade jag  besök av ett par kompisar frân Sverige .Detta var mycket trevligt.Jag blir alltid glad när jag fâr besök frân Sverige.

Jag ska försöka skriva nâgot i min dagbok varje dag.Jag hoppas att jag kommer att lyckas med det.

2009-11-25
Jag skulle ha skrivit nâgot i min dagbok varje dag.Tyvärr har jag varit väldigt trött de sista dagarna.Vi har mycket att göra pâ jobbet.Det är ocksâ tungt.Dessutom blev det lite spänningar mellan mig och kollega här om dan.
    Min närmaste chef tyckte inte om detta sâ bâde jag och min kollega blev inkallade till honom fövisso var för sig.


     Jag är ocksâ lite nedstämd eftersom jag kommer att fâ svârt att komma till Sverige under jul och nyâr.Under de 13 âr jag har bott Belgien har jag hittills alltid kunnat âka till Sverige under jul och nyâr.Blir jag tvungen att vara kvar i Belgien under denna period i âr kommer jag att fâ det väldigt besvärligt.Jag har det just nu väldigt svârt med ekonomin  sâ därför är jag högst tveksam till att jag kan komma till Sverige denna gâng.
     
   Eftersom jag inte är sâ glad nu är det ocksâ svârt att âka till jobbet men tyvärr mâste jag âka dit och lida lite mer.
Jag hoppas pâ att hitta en lösning sâ att jag kan komma till Sverige under jul och nyâr men som sagt just nu ser det mycket svârt ut.


2009-12-02

Har hittils inte lyckats med med min mâlsättning att skriva nâgot här varje dag.Men det är fortfarande min mâlsättning . Jag har jobbat och slitit som vanligt.Jag har haft det trâkiga nôjet att betala en del räkningar men det mâste man tyvärr göra.
Jag har haft lite kontakt med Sverige idag.Jag har fâtt veta att min släkt och en del av mina vänner mâr bra.
Pâ Lördag fyller min brorsdotter sju âr.Sâ jag fâr dâ anledning att ringa min bror eftersom jag tyvärr inte kan vara där.

2010-04-11
Sitter framför datorn och frâgar mig varför jag varit sâ dâlig pâ att skriva pâ min hemsida.Sâ i dag bestämdejag mig för att skriva pâ denna .Jag har nu skrivit pâ en hel del av mina sidor.Det som är nytt ser man eftersom jag skriver datumet pâ den dag jag skriver nâgot.
De senaste mânaderna har det hänt lite .Jag var t.ex i Sverige under jul och nyâr .Det var kul men för mycket snö.
Jag har haft nâgra smâ olyckor med bilen inga med personskada men lite plâtskador.Inte sâ allvarliga att jag inte kan köra med bilen.Men det ser inte sâ snyggt ut med repor i lacken och en buckla pâ vänster framskärm.
  Jag har ocksâ jobbat mycket övertid sâ det känns i kroppen .Man är ju inte sâ ung längre.
Min ekonomi har blivit lite bättre men ändâ inte bra.
Jag fâr ibland depretionsanfall men inte värre än att jag klarar av dem.
Just nu längtar jag till Maj mânad .Jag har dâ semester  i tre veckor.Jag hoppas dâ att jag kan komma till Sverige.

2010-11-21
Jag var i Sverige under maj mânad .Jag jobbade hela sommare och var i Sverige i september.Jag var dâ 
väldigt aktiv i valrörelsen .Jag var aktiv i Hudiksvall.Jag blev besviken pâ riksdagsvalets resultat.I Hudiksvall gick mitt parti framât lite grand,det var glädjande .
 Jag sitter och skriver detta pâ söndag morgon kl 4.45 det är inte klokt men jag har svârt att somna ska göra ett nytt försök nu

2011-01-31
Har skrivit väldigt lite i min dagbok.
Jag har skadat foten.Detta gjorde jag när jag den 10/1 spelade badminton.Skadan var sâ illa att jag mâste opereras.Jag gâr nu med kryckor .Detta kommer jag att göra t.o.m den 17/2.Jag är sjukskriven till âtminstone den 28/2.Jag känner mig nu sâ värdelös eftersom jag inte kan göra nâgot själv och är beroende av andra .

    Inte nog med att jag har skadad mig och därmed fâr minskade inkomster men kraftigt ökade utgifter gör att jag kommer att fâ det väldigt svârt nu.Sâ svârt att jag inte vet hur jag ska klara mig ekonomiskt.


2011-10-30
Ser att jag ej skrivit här pâ ett tag.
I dag sitter jag framför datorn och surfar .Jag har läst artiklar och kommentarer som gör mig arg.Jag har ocksâ läst kommentarer som gjort mig lite gladare.När man följer nyhetsflödet ser man det händer saker bâde i Sverige och övriga världen.Mestadels trâkiga saker men ocksâ trevliga och bra saker.Att kriget i Libyen är slut känns bra men om Sverige hade där och göra förstâr jag ej.Vad som händer i Syrien är inte sâ trevligt.Syrien hotar västvärlden om de lägger sig i deras vad Syrien kallar inre  angelägenheter.

 Men för komma till mig själv sâ kan jag skriva att jag varit lite sjuk och fortfarande är det.Jag har en förkylning men som tur är ingen feber.
Trots att jag är tillbaka i arbete sedan länge är jag inte specielt rik men jag överlever.
Ensak som jag lider av är att jag inte kan komma till Sverige under jul och nyâr eftersom jag dâ har fâtt ledigt.Min förhoppning är att jag kan komma till Sverige i början av jannuari men det âterstâr att se.
Min motivation för mitt arbete är minmal men jag behöver inkomsterna.
Jag mâste ocksâ komma igâng med att fâ ordning i min lägenhet.det bhövs göras en del här men jag saknar även motivation för det.

Välkommen till min webbsida

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Marianne Persson, Bjuråker | Svar 30.10.2011 23.13

Hej Tolle!
Det är ett tag sedan vi hade kontakt med varandra. Tråkigt med din skadade fot och din förkylning. Hoppas du kryar på dig. Piffa upp lägenheten! Kram

Tor-Leif | Svar 01.06.2010 03.05

Hej Vera tack för att du läst min hemsida och att du tycker om den
VÄNLIGA HÄLSNINGAR TOR-LEIF

vera | Svar 30.05.2010 19.51

hej

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 23:24

Jag vet med 100% säkerhet också vilka som jag ska rösta på imorgon

...
24.02 | 08:03

sjuka då, föräldrar, studenter. landsting etc. vad händer med dessa?

...
30.10 | 23:13

Hej Tolle!
Det är ett tag sedan vi hade kontakt med varandra. Tråkigt med din skadade fot och din förkylning. Hoppas du kryar på dig. Piffa upp lägenheten! Kram

...
12.09 | 15:33

Tack för att jag får läsa dina din hemsida, den är trevlig.
Ha det, vi hörs!
Hälsningar Marianne

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS